Parking girl

Era valgte ofte å sove på gata, slik at hun skulle slippe å bli mishandlet.

Era var den aller første som flyttet inn i House of Dreams.

På parkeringsplassen utenfor McDonalds i Cebu, dirigerte 11 år gamle Era biler. Håpet var at noen ville slenge til henne en peso eller to i løpet av dagen slik at familien kunne kjøpe seg mat.

Era har opplevd ting som ingen barn skal oppleve i sitt eget hjem. For et barn å sove ute alene på Filippinene, er heller ikke ufarlig. Som 10 åring opplevde Era at hennes beste venninne ble voldtatt og drept i en park rett i nærheten av der de bodde og dette har preget henne i mange år. Vi i Young Future jobber hele tiden med å hjelpe Era å takle hverdagen. Utallige tragiske opplevelser tidlig i livet, vil alltid prege henne og det krever mye oppfølging fra oss.

I dag er Era 21 år og hun går fortsatt på trinn 9 på skolen (nivå ca. 14 år) …men en blidere og mer omsorgsfull jente skal man lete lenge etter! Hun hjelper de mindre barna i barnehjemmet. Hun tar seg av praktiske ting i huset og hun elsker sang og musikk.

Barn og ungdommer er alle forskellige og vi i Young Future ønsker å se hver enkelt og styrke dem som enkeltmennesker, uansett bakgrunn og kompetanse. For oss er Era en ressurs i barnehjemmet og hun vil alltid være en stor del av House of Dreams. Muligens vil hun også få jobbe for Young Future i fremtiden. Era er alltid den som står igjen i porten når vi drar fra barnehjemmet og roper etter oss: "Ha det bra, vi sees i morgen" på godt norsk.