Christopher og Isabell

Søskenparet Christopher og Isabell bor begge i barnehjemmet House of Dreams. Disse to sjarmtrolla har blitt en stor del av barnehjemmet og bidrar til den positive og gode stemningen som er i huset.

Historien startet i 2013, da den tropiske tyfonen Haiyan traff kysten av Tacloban i ca. 300 km/t. Det ble enorme skader og mange mennesker mistet livet. Midt oppe i alt dette, bor det ei jente på 18 år som er gravid i 8. mnd. Hun er på besøk hos noen venner litt på utsiden av boligområde når tyfonen treffer land og dette redder henne fra å bli en av de omkommende. Hun mister på tragisk vis hele sin familie og sitter alene igjen rett før sin egen fødsel og gleden av å bli mor. Dette gjør til at jenta blir tatt hånd om av lokalt barnevern og vi i Young Future får spørsmål om å ta vare på henne frem til de finner en mer permanent løsning. Hun flytter inn i barnehjemmet og 4 uker senere føder hun verdens skjønneste gutt, Christopher! Vi prøver så godt vi kan å holde denne unge moren i barnehjemmet, men hun ønsker heller å være sammen med andre personer på utsiden av huset. Hun evner ikke å ta vare på sin egen sønn. Siden vi ikke kan tvinge henne til å være innenfor de trygge veggene i barnehjemmet, skjer det igjen at hun blir gravid og hun føder Isabell etter store komplikasjoner i 2015.

Etter fødselen får hun vansker med å forholde seg til både sine egne og de andre barna i barnehjemmet. For barnas egen sikkerhet må vi finne en løsning for å la henne få hjelp et annet sted, men hun velger å rømme fra byen og forlate barna. Vi har klart å spore henne opp og hun er i dag evig takknemlig for at Young Future har tatt så godt vare på barna og gitt dem en trygg og sikker oppvekst. Hun har ingen mulighet til å ta vare på dem selv, så vi i organisasjonen skal sørge for at disse to barna skal få en god utdannelse hvor de selv en dag kan hjelpe og forsørge sine nære og kjære.